2013. január 29., kedd

imaka

Imakalendárium 

November 1. vasárnap. Kisbégány Könyörögjünk együtt, a gyülekezetünkbe érkező új szolgálattevő, áldozatkészségéért. Valamint kérjük Istenünket, hogy adjon lehetőséget a gyermekalkalmak rendszeres megtartásához. 

November 2. hétfő. Simon József és Ellus. Hálát adunk az Úrnak, hogy 15 tanulóval folytatódhatott a Gyermekek Evangéliumi Tanítása 1. fokozatú tanfolyam. Imádkozzunk, hogy be tudjanak kapcsolódni a gyülekezet gyermekalkalmaiba és legyenek az Úr áldott eszközei az evangélium továbbadásában. Imádkozzunk azokért is, akik a megszakítás után nem tudták folytatni a képzést, hogy majd egy másik időpontban legyen erre lehetőségük és vágyuk. 

November 3. kedd. Mezőgecse. Hálát adunk Urunknak, hogy vannak a GYEK misszióban felkészült vezetők, akik lelkesen tanítanak bennünket a gyermekek közötti biblikus szolgálatra, Isten áldását kérjük életükre.

 November 4. szerda. GYEK Világ imanap. Dercen. Hála Istennek, hogy beindult az Örömhír Klub, hadd lenne lelki áldások forrása minden alkalom. Csongor. Hálát adunk az újraindult alkalmainkért és kérjük Urunk áldását és vezetését a szolgálatunkban. Valamint könyörögjünk, azért, hogy tudjuk rendszeressé tenni a munkatársi imaközösséget. 

November 5. csütörtök. Tiszapéterfalva. Kezdenek elmaradozni a gyermekeink az alkalmakról. Imádkozzunk, hogy Urunk Szentlelke ébresszen vágyat, hogy lelkesen és rendszeresen járjanak az alkalmakra.

 November 6. péntek. Simon József és Ellus. Ha az Úr engedi, novemberben Gyermekek Evangéliumi Tanítása 2. fokozatú tanfolyamot szervezünk a munkatársakkal. Imádkozzunk, hogy minél több 1. fokozatot végzett testvérrel lehessünk együtt a képzésen és az Úr munkálkodjon mindnyájunkban, formáljon hasznos eszközeivé. 

November 7. szombat. Továbbképző (Beregszász) Marinka János és Ibolya. Hála az Úrnak 3 év után újra megnyithattuk otthonunkban az Örömhír Klubot. A gyerekek többsége óvodás korú. Kérjük az Úr vezetését, hogy tudjuk őket a nekik megfelelő módon tanítani. 

November 8. vasárnap. Nagypalád. Kérjük Urunk további áldását és vezetését szolgálatunkra a gyermekek evangelizálásában alkalmainkon. Buda Olgi. Dicsérem az Urat gondviseléséért, amiben mindeddig hordozott. Kérem Őt, hogy rendelje ki a szükséges anyagiakat a szolgálati autóm javítására, amit el kell rajta végezni.

 November 9. hétfő. Öregakli. Áldjuk együtt az Urat Noémiért, aki kisbabát vár! Kérjünk erőt számára sokrétű feladata ellátásához és szolgálatához! 

November 10. kedd. Nevetlenfalu. Kérjük, Istenünket hozza el a gyermekeket az alkalmakra,és a munkatársaknak adjon bölcsességet a tanításhoz. 

November 11. szerda. Deák István. Hordozzuk Urunk előtt, hogy jól tudjam beosztani az időmet az életem minden területén. Fertősalmás. Hálát adunk, hogy érdeklődve jönnek a gyerekek az Örömhír Klubba. Imádkozzunk azért, ha egyezik Isten akaratával, akkor ne legyen karantén, hogy tudjuk továbbra is megtartani az alkalmakat valamint a Vasárnapi Iskola és a cigány gyermekek missziós alkalmának újraindulásáért. 

November 12. csütörtök. Simon József és Ellus. Életünkben, szolgálatunkban folyamatosan vannak változások, sokszor kell a különböző helyzetekhez rugalmasan hozzáállnunk. Imádkozzunk lelki- és testi erőért a végzendő szolgálatokhoz, és amiben szükséges, abban az Úr szerint való döntéseket tudjuk meghozni. Visk. Imádkozzunk elhívott munkatársakért a Vasárnapi Iskolai szolgálathoz. 

November 13. péntek. Tivadarfalva. Hálát adunk Urunknak az újra induló alkalmakon szép számban megjelenő gyermekekért. Kérjük, hogy ezek a gyermekek vágyakozó szívvel érkezzenek az alkalmakra. Buda Olgi. Hálaadással állok meg Istenünk előtt az önkéntes munkatársaimért, akik területemen szolgálnak a gyermekek között. Kérem Urunk áldását életükre, szolgálatukra. 

November 14. szombat. Fornos. Hálát adunk, hogy beindult az Örömhír Klubokért. Valamint két testvérünkért, akik elvégezték a GYET 1 tanfolyamot. Kérjük Urunktól, hogy legyenek vágyakozó szívű gyerekek az alkalmakon.

 November 15. vasárnap. Marinka János és Ibolya. Hálát adunk az Úrnak, hogy néhány gyülekezetbe már elmehetünk és beszámolhattunk a gyülekezeteknek a misszió egyik ágáról, a levelezésről. Szeretnénk folytatni ezeket az alkalmakat, kérjük ebben az Úr vezetését. 

November 16. hétfő. Deák István. Területemen lévő apró gyülekezetekben szeretnék alkalmakat indítani, kérjük, Urunk vezetését ebben is.

 November 17. kedd. Beregújfalu (baptista gyülekezet). Imádkozzunk bölcsességért a tanításban és vágyakozó gyermekekért az alkalmunkra. Simon Sándor és Klára. Könyörögjünk, hogy Urunk töltse be a központot Igéjére vágyó csoportokkal. 

November 18. szerda. Marinka János és Ibolya. Ennek a hónapnak a végén ifis hétvégét szervezünk a Bereg Camp tábor helyen. Kérjük az Urat, hogy létrejöjjön ez az alkalom az Ő akarata szerint. 

November 19. csütörtök. Badaló. Kérünk Urunk, munkálkodj a szívünkben, hogy tartsuk fontosnak az Örömhír Klubok újraindulását gyülekezetünkben. 

November 20. péntek. Tiszaágtelek. Hála Urunknak hogy beindultak az alkalmak. Imádkozzunk igére vágyakozó, megváltozott életű gyermekekért.

 November 21. szombat. Nagydobrony. Hálát adunk mennyei atyánknak hogy újra indulhattak az Örömhír Klubok (4). Kérjük, áldja meg Urunk a tanítókat bölcsességgel, a gyerekek szívét meg készítse az Ő igéjének befogadására. 

November 22. vasárnap. Beregsom. Urunk, telve a szívünk hálával, ha az elmúlt hetekre gondolunk, hisz annyi gyermeket fogadhattunk az alkalmakon. Kérünk, legyen rajtunk áldásod ebben a novemberi hónapban is.

 November 23. hétfő. Simon Sándor és Klára. Mindenható Urunk kérünk, had tudjunk a Te hasznos eszközeid lenni. 

November 24. kedd. Deák István. Kérjük Urunk vezetését a digitális anyagok fejlesztésében. Továbbra is adjon tőle való vezetését és bölcsességet ebben is.

 November 25. szerda. Mezővári. Hálát adunk a gyermek alkalmakért amik fejlődőben vannak, imádkozzunk, hogy az evangélium halló fülekre találjon, könyörögjük új munkatársakért mert nagy szükség van rájuk! 

November 26. csütörtök. Gát. Hála az Úrnak, hogy mind ez idáig megtartott bennünket. Kérjük Istenünk áldását, a gyermek alkalmainkra.

 November 27. péntek. Tiszaújlak. Dicsőség Urunknak a sok vágyakozó gyermekért a Vasárnapi Iskolai alkalmunkon. Imádkozzunk, vezetésért hogyan bővíthetnénk az gyermek evangelizációs szolgálatot újabb házi alkalmakkal is. 

November 28. szombat. Simon Sándor és Klára. A Bereg - Camp Bizottsága azt a döntést hozta, hogy le kell cserélni a szolgálati járművet. Kérjük az Urat rendelje ki az anyagiakat rá. 

November 29. vasárnap. Tiszabökény. Hálát adunk Urunknak, hogy gyülekezetünk közösségében vannak szolgáló életek, akik szeretnének bekapcsolódni a gyermekek között végzett szolgálatba.

 November 30. hétfő. Buda Olgi. Dicsérem Istenemet azokért az alkalmakért, amelyek beindultak a tanév kezdetével, de sajnos sok-sok gyermeknek nincs lehetősége rendszeresen Örömhír Klubba járni. Adjon Urunk megoldást erre a szükségre. Beregdéda. Az egyik munkatársunk (Diana) kisbabát vár és veszélyeztetett az állapota. Hordozzuk imádságban őket, az Úr legyen velük és őrizze meg mindkettőjüket.


Amikor eljött az idő teljessége Isten elküldte Fiát.

Galata 4,4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése